Intel I225-V/I225-LM Rev 1.x Lan Controllers Firmware Version 1.89

  • BrN
  • BrN's Avatar
  • Newbie
  • Newbie
    Enregistré
  • Posts: 4
  • Thanks: 1
  • birthday-cake

Replied by BrN on topic Intel I225-V/I225-LM Rev 1.x Lan Controllers Firmware Version 1.89

Posted 9 months 3 weeks ago #977
Bonjour,

Cela ne fonctionne pas chez moi.
J'ai un message "Unable to load the driver. Please close all other applications and try again"
Le pilote utilisé est le 2.1.3.3.

Est ce parce que ma config est à base d'AMD ?
 
by BrN

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • admin
  • admin's Avatar Topic Author
  • Admin
  • Admin
    Administrateur
  • Posts: 484
  • Thanks: 197
  • birthday-cake

Replied by admin on topic Intel I225-V/I225-LM Rev 1.x Lan Controllers Firmware Version 1.89

Posted 9 months 3 weeks ago #980
Salut,
A tu installé les drivers inclus pour l'update ?


Configuration
Gigabyte Z690 Aorus Pro, Intel Cpu I7 12700K, Memoires 32Go Kingston DDR5, nVidia Geforce RTX3060, Alimentation Asus ROG 750W, Samsung SSD 990 Pro, SSD980 Pro, Clavier Roccat Vulkan , Souris Asus, Boitier Gamdias, HP Creative SB Kratos Free Fibre 5Gb Cable CAT8/7

by admin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • BrN
  • BrN's Avatar
  • Newbie
  • Newbie
    Enregistré
  • Posts: 4
  • Thanks: 1
  • birthday-cake

Replied by BrN on topic Intel I225-V/I225-LM Rev 1.x Lan Controllers Firmware Version 1.89

Posted 9 months 3 weeks ago #987
Bien vu !
Je n'avais pas vu qu'il y avait un pilote à installer au préalable.
Passé de la version 1.82 à 1.89. Je test ce week end et je ferai un retour en conséquence.
by BrN

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • admin
  • admin's Avatar Topic Author
  • Admin
  • Admin
    Administrateur
  • Posts: 484
  • Thanks: 197
  • birthday-cake

Replied by admin on topic Intel I225-V/I225-LM Rev 1.x Lan Controllers Firmware Version 1.89

Posted 9 months 3 weeks ago #989
Impeccable 


Configuration
Gigabyte Z690 Aorus Pro, Intel Cpu I7 12700K, Memoires 32Go Kingston DDR5, nVidia Geforce RTX3060, Alimentation Asus ROG 750W, Samsung SSD 990 Pro, SSD980 Pro, Clavier Roccat Vulkan , Souris Asus, Boitier Gamdias, HP Creative SB Kratos Free Fibre 5Gb Cable CAT8/7

by admin

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Hi, im having a problem, my NIC seems to have died and im just getting this error message below, is there someway I can force the install ?

Ive got an ASUS X670E Gene motherboard, the ethernet is enabled in the bios.

 

 
Last Edit:9 months 3 weeks ago by goose280672
Last edit: 9 months 3 weeks ago by goose280672.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.725 seconds
Powered by Kunena Forum