Station-Drivers - [DRIVERS] Realtek High Definition Audio Codecs (HDA/UAD) - Page 166 - STATION-DRIVERS

[DRIVERS] Realtek High Definition Audio Codecs (HDA/UAD)

Plus d'informations
il y a 7 mois 3 semaines #2637 par Vonray1911
I guess there is no need to me to continue using HDA drivers on my board.
I'll stick with pal's UAD ones. I never knew which is the best in sound quality or anything else, HDA vs UAD.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 3 semaines #2639 par SevenOptimus

Vonray1911 écrit: I guess there is no need to me to continue using HDA drivers on my board.
I'll stick with pal's UAD ones. I never knew which is the best in sound quality or anything else, HDA vs UAD.


In general, UAD is preferable, at least if you're on 1903 or higher.
Les utilisateur(s) suivant ont remercié: Vonray1911

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 3 semaines #2640 par Vonray1911
helpful to know. I'll be using UAD only then until i change my motherboard or bought a sound card.

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 3 semaines - il y a 7 mois 3 semaines #2641 par chaime_ribagorza
Pièces jointes :
Dernière édition: il y a 7 mois 3 semaines par chaime_ribagorza.
Les utilisateur(s) suivant ont remercié: Vonray1911

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 3 semaines - il y a 7 mois 3 semaines #2643 par Kemat1an
Hi, all,

I need your help.

I have an ASUS Maximus VII Gene that, for what I understood, it has the audio board ALC1150 FF03, but everytime that I update the drivers it goes in BSOD.

My Audio Hardware ID is:

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_10438603&REV_1000
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_10438603


My actual working version, downloaded from ASUS website, is the following:



Unfortunately, with this version, I'm not able to hear 5.1 sound.
Everytime that I change the settings, I can't hear any sound from Rear, Center and Subwoofer speakers.

Could you be so kind as to help me linking the right driver for me? I tried almost everything during last 3 days.

Any help will be more than appreciated.

Thank you in advance.
Pièces jointes :
Dernière édition: il y a 7 mois 3 semaines par Kemat1an. Raison: Added two images in the body of the message erroneously

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Plus d'informations
il y a 7 mois 3 semaines #2646 par chaime_ribagorza

Kemat1an écrit: Hi, all,

I need your help.

I have an ASUS Maximus VII Gene that, for what I understood, it has the audio board ALC1150 FF03, but everytime that I update the drivers it goes in BSOD.

My Audio Hardware ID is:

HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_10438603&REV_1000
HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_10438603


My actual working version, downloaded from ASUS website, is the following:



Unfortunately, with this version, I'm not able to hear 5.1 sound.
Everytime that I change the settings, I can't hear any sound from Rear, Center and Subwoofer speakers.

Could you be so kind as to help me linking the right driver for me? I tried almost everything during last 3 days.

Any help will be more than appreciated.

Thank you in advance.


Buon pomeriggio! Have you tried Snappy Drivers?

sdi-tool.org/

Ciao

Connexion ou Créer un compte pour participer à la conversation.

Temps de génération de la page : 0.208 secondes